2019年4月4日木曜日

片研11Fの田胡研について

B19のsbtitです。  今回は、片研11Fにある研究室の個人的な利点と欠点をまとめたいと思います。 ## 片研11Fの研究室  研Aの6Fだけでなく、片研11Fにも田胡研の研究室があります。  片研11Fでは、主にiOtグループが活動しています。 ## 利点 - 割と広い 人数が少ないので、一人当たりのスペースが大きいです。 自分の作業スペースはこんな感じです。
- 景色がいい 研究室から八王子の町が一望できます。夕焼けや夜景がきれいです。
- お菓子が食べられる みんなでお菓子を持ち寄ったりしてます。 これがおいしかったです。
- UNOがある 文明開化の音がする。 ## 欠点 - サーバが五月蠅い 様々なサーバが稼働しているので、ファンの音が五月蠅いです。 - 壊れたものが多い 壊れたGPUとか電源が散乱してます。そのうち整理したいと思います。 ## まとめ  運動不足なのでルームランナー置きたいです。

1. What do you do in this science laboratory? Is it for medical tests or something else? Because I am very curious when it comes to exploring scientific stuff. Like right now I am taking the best college essay writing service in UK to get rid of my pending essay writing work and get a chance to go for a science trip with my senior friends.

2. Lab is very important for especially science related students and through this, they can learn education in details and they can also enjoy different practicals in it. It is compulsory for high schools. Dissertation proposal writing services.